Olika rengöring på olika typer av fläckar | Kontorsstädning Stockholm

Vill börja att ursäkta min dåliga svenska.

Men jag brinner för Kontorsstädning Stockholm och andra städtjänster. Vill i denna artikel prata om våra vanligaste typer av fläckar. Hoppas mina idéer kan hjälpa även er.

När spill och olyckor händer på din matta, är det absolut nödvändigt att reagera snabbt för att rengöra fläcken och förbättra dina chanser att helt ta bort fläcken. Att ha ett mattvårds kit till hands och att veta vilken mattfläcks rengöring att använda kommer att hjälpa dig att ta bort fläckar innan de har en chans att ställa in permanent. Följ dessa tips för att veta vilka rengöringslösningar att använda på din nästa spill eller olycka.

Kontorsstädning Stockholm

Köpta lösningar

Många köper idag mina tjänster för Kontorsstädning Stockholm och det är vanligt förekommande att kunderna frågar om råd på de bästa städprodukterna.

Fläckrengöringsmedel kan vara effektiva på att ta bort fläckar, särskilt äldre eller mer envisa fläckar som har satt sig in din matta. Om du väljer att köpa en färdigköpta produkter, leta efter kvalitetsstämpel på produkterna Högkvalitativa mattrengöringsprodukter innehåller rengöringsmedel som kan lossa och ta bort inbäddat smuts och fläckar. De innehåller också en kemikalier som kallas ett ytaktivt medel, som fungerar som en magnet. Ena änden drar till sig smuts, och den andra änden attraheras till vatten. Så det griper smuts samtidigt som dras mot en fuktad trasa. Det är också viktigt att hitta rengöringsprodukter som kan neutralisera matta lukt snarare än maskera dem med trevliga dofter. Lukt neutraliseringsmedel kommer att innehålla molekyler av syre.

Vissa matt- rengöringsprodukter kommer också att innehålla en kemikalie som kallas fluor, som fungerar som en smuts och fläckavstötande att förhindra mattan från resoiling efter att rengöras. Smuts och fläckar inte kan hålla fast vid din mattans fibrer och är därför lätt att suga upp med ett vakuum eller ren med en fuktig trasa.

hemlagad Solutions

Färska fläckar är lättare att ta bort än fläckar som har haft tid att bosätta sig i och kan behandlas med en hemmagjord lösning. Eftersom det finns olika typer av fläckar, det finns olika typer av mattan stain rengöringsmedel. Oljebaserade fläckar bör behandlas annorlunda än vattenbaserade fläckar och fläckar orsakade av sällskapsdjur olyckor. Innan behandling av en fläck, är det viktigt att veta vilken typ av fläck du har att göra med. En bra tumregel är som upplöses som, så välj ett lösningsmedel som liknar din fläck för att kunna ta bort den. Hålla milt diskmedel, vinäger, ammoniak, och ett lösningsmedel – som en icke-aceton nagellacksremover – om hand kommer att hjälpa dig att skapa rengöringslösningar att omedelbart svara på fläckar.

Här är tips för att använda hemlagad rengöringsmedel för att ta bort vanliga fläckar från din matta.

Fläckar från Bläck

Bläck fläckar kan behandlas med en kombination av rengöringsmedel, ammoniak och ättika lösningar. Först spraya med en tesked rengöringsmedel blandat med en kopp varmt vatten. Blot med en ren vit trasa. Nästa, spraya med en matsked ammoniak blandat med ½ kopp varmt vatten. Blot med en trasa. Spraya med ¼ kopp vinäger blandas med ¼ kopp varmt vatten och blöt. Använd rengöringsmedel igen och blot. Slutligen, spraya med kallt vatten och blöt.

 

FOr Video visit at: KONTORSSTÄDNING STOCKHOLM