Kök Tak överväganden

Utsmyckade och overdådiga tak har alltid varit en populär förbättring i kyrkor, museer, teatrar och bibliotek. Men nu är en vacker tak inte bara begränsad till stora institutioner. Faktum är att unika tak detaljer blir extremt populära i Köksrenovering Stockholm remodels. Om det här designelementet intresserar dig, här är några överväganden från Normandie Designer Leslie Molloy, CKD.

“Det är ofta fokus på skåp eller inbyggda insatser, med takdetaljer som faller till vägen”, säger Leslie. “Men när du lägger till designdetaljer i ditt tak, är det ett annat lager till den totala känslan av utrymmet.”

“Precis som ett områdemattan ankar ner möblerna i rummet kan ett tak också definiera rummet. Speciellt inom öppna konceptområden, “tillade Leslie.

När du uppger ditt taks stil är det viktigt att ta hänsyn till höjd.
“Takhöjd kan vara en utmaning,” noterade Leslie. “Med en standard åtta fot tak kan det vara svårt att göra ett brickloft med djup eftersom du inte kan göra taket lägre.”

“Men i det fallet kan du välja kronformning för att emulera ett bricktak,” tillade Leslie.
Om takhöjd inte är ett problem, är nästa steg att bestämma den bästa stilen. Om ditt hem är alltför traditionellt, kan de typer av gjutning som används i en bricka eller ett tak i taket ha mer ornament. Eller, om ditt hem är en modern eller övergångsstil, så bör listningar vara enklare. Dessutom inkluderar andra överväganden att lägga till fler lådor i ett täckt tak för mer visuellt intresse.

“Du kan också dra mer uppmärksamhet åt ett kofta tak som lägger till en annan färg i det området,” sa Leslie. “Eller om du vill att den ska vara mindre dramatisk kan du ha allt målade i samma färg.”
Besök Normandie fotogalleri för mer unika köksegenskaper eller följ Normandie Remodeling på Facebook, Twitter och Instagram för mer designuppdateringar. Du kan också ställa upp ett möte med Leslie för att komma igång på din köksredskap, eller lära dig mer om ombyggnadsprocessen genom att registrera dig för att delta i ett kommande seminarium.