Sunday, 31 December 2017

Bygga ett lag- och drömlagets innehåll - hur man skriver artiklar om teambuilding


Temat för teambuilding är något som är enormt online, antalet människor som är intresserade av att bygga lag växer faktiskt i en exponentiell takt. Anledningen har förmodligen något att göra med sociala nätverk, och det nya sättet att använda Internet för att föra människor ihop. Många av dessa löst formade lag är inte så snäva, och de människor som kör blogggrupper eller forum arbetar mycket hårt för att försöka skapa en känsla av gemenskap.

Det fungerar inte alltid, och det är väldigt svårt att bygga ett lag om det är online eller i den verkliga världen. Den som någonsin fått bygga ett idrottslag, ett litet företag, en företagsaffär, en politisk grupp, en ideell verksamhetskommitté eller en liten militärenhet vet att bygga ett lag och att bygga en stark är en av de svåraste sakerna att göra.


Vissa säger att det finns naturliga ledare, som kan bygga dessa drömlag, och vi ser en hel del naturliga ledare i dessa typer av mänskliga ansträngningar. Men du kan bygga ett lag även om du inte är en naturlig ledare. Du har under de senaste två åren skrivit över 50 artiklar om detta ämne. Innan jag gick i pension körde jag ett franchiseföretag, och mitt jobb var att ta varje nytt franchiseutlopp och bygga dem in i ett starkt lag, ett lag som skulle nätverk med det större laget. Franchisinglaget.

Vad jag hittade både i mitt företag och i den feedback jag får från mina artiklar skrivna om teambuilding är att människor vill veta de olika tips och tekniker för att sätta ihop ett lag, bygga dem starkt, få dem att arbeta tillsammans och förhindra Dem faller isär. Allt detta är lättare sagt än gjort. Därför är det ditt jobb som leverantör av online innehåll eller onlineartikelförfattare att sätta allt på ett enkelt sätt, med exempel, observationer och lite inspiration för att hålla dem på väg.

Låt oss möta det att bygga ett lag är inte lätt och att bli ledare är inte alltid allt det är knäckt för att vara. Jag hoppas verkligen att du kommer att snälla överväga allt detta så att dina artiklar läses är mycket, är mina är. Det är mitt enda mål att skriva den här artikeln.


No comments:

Post a Comment